Barst in je scherm? Samsung geeft garantie!

samsung kapot scherm

De Samsung Galaxy S7 kan gaan zorgen voor de terugkeer van de waterdichte certificering die de Galaxy S5 had. PhoneArena werd onlangs getipt, door een Samsung insider, dat de telefoon stof en waterdicht zal zijn. Dit wordt nu bevestigd door top leaker Eldar Murtazin. Hij komt met het nieuws dat de S7 inderdaad IP68-gecertificeerd zal zijn. Dit betekent dat de Galaxy S7 5 meter diep het water in kan voor een tijd van om en nabij de 60 minuten.

samsung kapot scherm

Leaker Eldar heeft nog een aantal openbaringen; Hij beweert dat de structuur van de handset van hogere kwaliteit zal zijn ten opzichte van zijn voorganger de Galaxy S6. Het frame en het binnenwerk van de Galaxy S7 wordt versterkt. We hoorden eerder al een gerucht dat S7 gaat beschikken over een nieuw soort magnesium legering materiaal. De kans is groot dat de magnesium legering gebruikt gaat worden voor het frame van de S7.

Schermgarantie
Samsung is zo zeker van het nieuwe chassis, dat ze van plan zijn om op sommige markten een scherm garantie af te geven. Dit houdt in dat wanneer het scherm binnen één jaar na aanschaf kapot gaat, het scherm gratis of voor een kleine vergoeding wordt vervangen.
Gezien het monopolie van Samsung op de Super AMOLED-scherm vervanging pakketten is dit welkom nieuws. De prijs voor het vervangen van je scherm kan anders flink gaan oplopen.

Verder wordt gemeld dat deze garantie van Samsung gegeven wordt in Rusland wanneer het toestel wordt aangeschaft via de officiële kanalen zegt de bron. Het is alleen nog niet bekend in welke regio’s Samsung de scherm garantie nog meer gaat afgeven.
Wij houden jullie natuurlijk hiervan op de hoogte. Zodra wij meer weten of het ook naar Nederland komt lees je dat hier natuurlijk als eerste.

Alles weten over de Galaxy S7? Kijk dan even hier; Wat is bekend over de Galaxy S7!

Galaxy S7 of S7 Edge aanbiedingen?  

Geld besparen met het aanschaffen van jouw Samsung Galaxy S7? Bij ons krijg je via onderstaande links exclusieve kortingen. Dus wacht niet langer en bekijk de verschillende aanbiedingen:

Ook voor de Samsung Galaxy S7 Edge hebben wij verschillende tijdelijke aanbiedingen waardoor je veel geld kunt besparen:

Laat als eerste een reactie achter op "Barst in je scherm? Samsung geeft garantie!"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*