Bevestigd: Galaxy S7, Galaxy S7 Edge en Galaxy S7 Edge+ 

Edge Plus

Samsung is klaar om het Unpacked evenement op 21 februari te organiseren. De hele wereld verwacht dan dat Samsung zijn nieuwe Galaxy S7 familie gaat aankondigen. Net als de Galaxy S6 serie; wordt verwacht dat Samsung komt met telefoons met platte beeldschermen en met gebogen schermen. Evan Blass (oftewel Evleaks) heeft vandaag een afbeelding online gezet. In de afbeelding wordt gesteld dat Samsung van plan is om drie S7 modellen te lanceren: De Galaxy S7, de Galaxy S7 Edge en de Galaxy S7 Edge+. Het is mogelijk dat er ook nog een Galaxy S7+ in de maak is, maar die wordt niet genoemd door Evan.

De Galaxy S7 zal naar verwachting beschikken over een plat scherm met 5.1 inch. Het is nog niet duidelijk wat de schermmaat voor de Galaxy S7 Edge en de Edge+ gaat worden. Hoe dan ook, wanneer Samsung op dezelfde voet doorgaat zoals ze dat bij de S6 deden. Dan worden de afmetingen voor de S7 Edge en Edge+ respectievelijk 5.1 inch en 5.1 inch.

Zoals je kunt zien op de afbeelding hieronder worden de Galaxy S7, de Galaxy S7 Edge en de Galaxy S7 Edge+ getoond op een achtergrond met kleine waterdruppels. Nog niet zo lang geleden hebben we gehoord dat de S7 waarschijnlijk waterbestendig (net zoals de Galaxy S5) wordt. Dit kan een verklaring zijn voor de waterdruppels op de achtergrond, maar het blijft gissen.
Evleaks is een van onze meest betrouwbare leak kanalen. Daarom gaan wij er van uit dat deze “leak” de waarheid is.

Samsung Galaxy S7 Edge

In vergelijking met de Galaxy S6 komen er een aantal opmerkelijke veranderingen aan voor de Galaxy S7. Naast dat het toestel waterbestendig wordt komt er weer een Micro SD kaart in het toestel, een scherm altijd op stand-by functie, grotere accu’s en een 12 megapixel camera met grotere sensoren.

Het laatste nieuws van de S7 duidelijk samengevat?
Lees dan: Wat is er tot nu toe bekend over de Galaxy S7?

Laat als eerste een reactie achter op "Bevestigd: Galaxy S7, Galaxy S7 Edge en Galaxy S7 Edge+ "

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*