Concept uiterlijk Galaxy S7 gelekt

galaxy-s7-achterkant

Nadat eerder een aantal renders waren uitgelekt van de voorzijde van de Galaxy S7 en de S7 Edge. Zijn wij nu ook in het bezit van afbeeldingen van de achterkant van de S7. Op het eerste gezicht lijkt dat het ontwerp niet veel veranderd is in vergelijking met de S6. De veranderingen moeten vooral intern worden gezocht (betere accu, snellere processors, Micro SD kaart, USB etc.).

Evan Blass is verantwoordelijk voor het uitlekken van het eerste beeldmateriaal van het vlaggenschip van Samsung. Het beeldmateriaal was eigenlijk het enige want nog ontbrak. Rondom de specificaties van de S7 lijken alle details wel te zijn uitgelekt.
Aan de linker kant hebben we de Galaxy S7 en aan de rechterkant de Galaxy S7 Edge.

Galaxy S7 S7 Edge voorkant

 

De normale uitvoering van de Samsung Galaxy S7 zal net als zijn voorganger een 5,1 inch beeldscherm krijgen. De Samsung Galaxy S7 Edge krijgt een 5,5 inch beeldscherm dat over beide randen van het toestel is gebogen. De resolutie van het beeldscherm blijft met 1440 x 2560 pixels gelijk aan de beeldschermresolutie van de huidige Galaxy S6 reeks.

Samsung Galaxy S7 S7 Edge achterkant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De verwachting is dat de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge op 21 februari gepresenteerd worden. Dit wordt gedaan tijdens het jaarlijkse Mobile World Congress. Veel fabrikanten grijpen dit evenement aan om nieuwe producten te presenteren. De verwachting is dat de toestellen in maart in de winkel liggen. Ze zijn dan verkrijgbaar in de kleuren; zwart, wit en goud.

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat als eerste een reactie achter op "Concept uiterlijk Galaxy S7 gelekt"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*