Camera Galaxy S7 en S7 Edge maakt indruk in video

samsung-galaxy-s7-en-s7-edge

Zoals jullie weten heeft Samsung de camera van de Galaxy S7 flink onder handen genomen. Als we de eerste reacties van gebruikers mogen geloven is dit de beste camera ooit gemaakt voor een smartphone. En dat terwijl op papier de camera van de Galaxy S6 betere specificaties heeft. De Galaxy S7 toont aan dat megapixels niks zeggen over de kwaliteit van de sensor.

Camera Galaxy S7 en S7 Edge
De nieuwe camera van Samsung maak gebruik van de BRITECELL-sensor, daardoor beschikken de Galaxy S7 en S7 Edge over pixels van 1,4 micron groot. Dit is een flinke vooruitgang met de 1,12 micron pixels ten opzichte van de Galaxy S6. Door de grotere pixels zijn de details duidelijker en komt er minder ruis op de foto, hierdoor is de camera van de Galaxy S7 in staat om betere foto’s te maken.

galaxy-s7-camera-2-

Verder heeft Samsung de Dual Pixel- technologie geïntroduceerd. Door deze technologie kan iedere pixel op de sensor worden gebruikt voor de autofocus. Het grootste pluspunt hiervan is dat de camera sneller kan scherpstellen en dan met name bij weinig licht.
Voor de camera van de S7 en de S7 Edge zit een f/1.7-lens. Deze grotere lens zorgt ervoor dat meer licht op de sensor valt, waardoor de camera niet alleen sneller kan scherpstellen met minder licht, maar ook beter presteert in het donker.
Samsung heeft de camera ook nog voorzien van optische beeldstabilisatie, zodat trillingen tot een minimum worden beperkt. Ook dit komt de kwaliteit van de foto’s ten goede.

De bekende Youtuber Ash Tailor is al in het bezit van de Galaxy S7. Aan de hand van een indrukwekkende video laat hij zien wat er allemaal mogelijk is met de Galaxy S7. Alle beelden die je ziet zijn gemaakt met de camera van de Samsung Galaxy S7 / Samsung S7 Edge.

Galaxy S7 of S7 Edge bestellen?
Kan je net zoals ons niet meer wachten met het kopen van de Galaxy na het zien van deze indrukwekkende beelden?
Om te kijken wat voor abonnement het beste bij jou past kan je hier alle abonnementen voor de Samsung Galaxy S7 vergelijken. 
Het is nu mogelijk om de Galaxy S7 en de S7 Edge te bestellen bij verschillende online winkels. Verschillende aanbiedingen voor de Galaxy S7 worden hieronder getoond.

Wist je dat je al een gratis Samsung Galaxy S7 hebt bij een abonnement vanaf €36,-?

Ook voor de Samsung Galaxy S7 Edge hebben wij verschillende interessante aanbiedingen waardoor je veel geld kunt besparen:

Wist je dat je al een gratis Samsung Galaxy S7 Edge hebt bij een abonnement vanaf €40,-?

Laat als eerste een reactie achter op "Camera Galaxy S7 en S7 Edge maakt indruk in video"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*