Galaxy S7 foto’s en video gelekt plus bevestiging specificaties

S7-Edge-and-Samsung-Galaxy-S7-Concept (1)

De afgelopen dagen zijn er weer verschillende geruchten over de Galaxy S7 voorbij gekomen. Dit komt doordat de Galaxy S7 op 21 februari wordt gelanceerd in Barcelona tijdens het MWC (Mobile World Congress). Hoe dichter we bij 21 februari komen, hoe meer dat er bekend wordt over de Galaxy S7.

Hands-on video en foto’s

Vandaag is een korte hands-on video verschenen van de Galaxy S7. In de video zijn weinig veranderingen te zien ten opzichte van de Galaxy S6. Zoals verwacht moeten de veranderingen aan de S7 dus vooral intern worden gezocht.

Eerder waren al twee officiële foto’s van de Galaxy S7 gelekt:
Galaxy S7 foto achterkant officieel Galaxy S7 foto voorkant officieel

Wat is tot nu toe bevestigd over de  Galaxy S7?

De Samsung Galaxy S7 / S7 Edge wordt voorzien van een aluminium frame. Aan zowel de voor als achterzijde wordt gebruik gemaakt van gehard Gorilla Glass. In de S7 komt een 5.” AMOLED-scherm van 2560 x 1440 pixels. Onder het scherm zit de gebruikelijke thuisknop, die word waarschijnlijk voorzien van een geïntegreerde vingerafdrukscanner.
Verder weten we dat de Galaxy S7 en de S7 Edge ondersteuning bieden voor een micro-SD kaartje.

De Galaxy S7 en S7 Edge worden in de Benelux aangedreven door de Exynos 8890-soc. Deze Samsung chipset beschikt over vier intern ontworpen Exynos M1-cores (2,3GHz) in combinatie met vier zuinige Cortex A53-cores (1,6GHz) van ARM. De Exynos 8890-soc wordt bijgestaan door een ARM Mali-T880 MP12-gpu en werkgeheugen ter grootte van 4GB (LPDDR4). Standaard is er 32GB opslaggeheugen beschikbaar, via een micro-SD kaart kan dit eenvoudig worden uitgebreid. De capaciteit van de accu bedraagt 2800mAh en het is mogelijk om de accu draadloos op te laden.

Duo pixel S7

Het aantal megapixels is in vergelijking met de Galaxy S6 achteruit gegaan. Zat er in de Galaxy S6 nog 16-megapixel nu is dat nog “slechts” 12-megapixel. Dit lijkt een downgrade, maar schijn bedriegt. Doordat de sensor beschikt over een groter diafragma valt er meer licht op de sensor en daardoor presteert de camera van de S7 beter bij weinig licht. Verder is het zo dat de “selfie” camera beschikt over 5-megapixel.
De verwachting is dat de hoofdcamera video’s kan opnemen in 4K kwaliteit.

Prijs en uitlevering

Vanaf 21 februari kan de Samsung Galaxy S7 worden besteld. Ook is het mogelijk om de Galaxy S7 te pre-orderen.
De adviesprijs van de Galaxy S7 ligt op €699,-, de Galaxy S7 Edge wordt €100 duurder die komt uit op een bedrag van €799,-. Mocht je het toestel hebben gereserveerd dan wordt die in de Benelux op 11 maart geleverd.

Laat als eerste een reactie achter op "Galaxy S7 foto’s en video gelekt plus bevestiging specificaties "

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*