Galaxy S7 wordt stof- en waterbestendig

Galaxy S7 druktechnologie

Terwijl we al verschillende geruchten over de Galaxy S7 hebben gehoord. Komt VentureBeat nu met nieuwe details naar buiten. Venturebeat claimt de details doorgespeeld te hebben gekregen van een persoon binnen Samsung zelf. Wat waar is van de geruchten is altijd weer afwachten, maar op ons komen de nieuwe geruchten geloofwaardig over.

Scherm en processor

Naar verluidt zullen slechts twee modellen van de nieuwe S7 reeks worden aangekondigd in februari. Het gaat hier om een 5.1 inch Galaxy S7 (met plat scherm) en een 5.5 inch Galaxy S7 Edge (met een dual-curve scherm). Beide schermen beschikken over Super AMOLED, daardoor beschikt het scherm over een 1440 x 2560 pixel resolutie. De processor waar de S7 en de S7 Edge gebruik gaan van maken; is de Exynos 8890-soc van Samsung met vier intern ontwikkelde Exynos M1 cores geklokt op 2,3GHz, vier Cortex-A53 cores en een Mali-T880 MP12-gpu.

Stof- en waterbestendig

VentureBeat komt verder met het nieuws dat de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge stof- en waterbestelling zullen zijn. Bij de Galaxy S5 was dit ook al het geval, maar bij de S6 is het toen weer verdwenen. Een ander kenmerk dat Samsung naar verwachting gaat terugbrengen is microSD kaart ondersteuning; zowel de S7 en de S7 Edge gaat hierover beschikken.

Galaxy Edge

Tot op heden zijn er geruchten voorbijgekomen over de verschillende varianten van de S7, over een magnesium behuizing, de camera van de Galaxy S7, over de geluidskwaliteit van de S7, welke processor in de S7 / S7 Edge komen, MicroSD en USB type C, een drukgevoelig scherm en wat de uiteindelijke releasedatum voor de S7 gaat worden.

Hieronder leest u wat tot nu toe bekend is en hoe de Galaxy S7 / S7 Edge er uit komt te zien.

Samenvatting: Wat is bekend over de Galaxy S7?

Laat als eerste een reactie achter op "Galaxy S7 wordt stof- en waterbestendig"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*