Hoe waterdicht zijn de Galaxy S7 en S7 Edge?

Samsung Galaxy S7

Het is ondertussen alweer even geleden dat de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge zijn aangekondigd door Samsung. Zoals verwacht maakte Samsung bekend dat beide modellen opnieuw waterdicht zijn. In de Galaxy S5 heeft Samsung dit al wel eens geïntroduceerd, maar opmerkelijk genoeg heeft Samsung het weggelaten voor de Galaxy S6 / S6 Edge.
Beide telefoons (S7 & S7 Edge) beschikken over een IP68-certificering. Dit houdt in dat beide telefoons gedurende 30 minuten in 1,5 meter diep water kunnen liggen, zonder schadelijke gevolgen.

Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge waterdicht?

De Youtuber Harris Craycraft, die vaak verschillende test uitvoert met telefoons, nam de proef op de som en heeft gekeken of de Galaxy S7 nou daadwerkelijk waterbestendig is? Na het zien van de onderstaande video zijn wij in ieder geval volledig overtuigd. Zoals jullie kunnen zien in de onderstaande video is het geen enkel probleem om te gaan zwemmen met je Galaxy S7 of S7 Edge.

Na het zien van de video kan je concluderen dat de camera van de Galaxy S7 ook onderwater meer dan uitstekende prestaties levert. Het wordt in de video goed duidelijk waarom kenners zeggen dat de Samsung Galaxy S7 beschikt over de beste smartphone camera van dit moment.

Galaxy S7 of S7 Edge aanbiedingen?  

Geld besparen met het aanschaffen van jouw Samsung Galaxy S7? Bij ons krijg je via onderstaande links exclusieve kortingen. Dus wacht niet langer en bekijk de verschillende aanbiedingen:

Ook voor de Samsung Galaxy S7 Edge hebben wij verschillende tijdelijke aanbiedingen waardoor je veel geld kunt besparen:

Laat als eerste een reactie achter op "Hoe waterdicht zijn de Galaxy S7 en S7 Edge?"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*