Ontvang nu (tijdelijk) een gratis Gear VR bril bij je Galaxy S7!

gear-vr-s7-s7-edge

Op zoek naar de Samsung Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge? Dan heeft Samsung voor jou een zeer interessante aanbieding. Iedereen die voor 22 augustus een van de twee toestellen aanschaft krijgt namelijk een gratis Gear VR-headset!

——–>Ontvang nu tijdelijk 65% korting op jouw Galaxy S7 abonnement bij Mobiel.nl (alleen via Samsung Galaxy S7 .NL)<——–

Gear VR-headset

De Gear VR-bril heeft een waarde van €99,99, maar bij aanschaf van de Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge ontvang je hem de komende periode gratis thuis. De actie is geldig van 4 juli tot en met 21 augustus. Het maakt daarbij niet uit of je het toestel los of in combinatie met een abonnement aanschaft. In beide gevallen zit de gratis Gear VR inbegrepen.

Waar wel op gelet moet worden;
– De actie is alleen geldig voor toestellen die gekocht zijn in Nederland.
– Wanneer jij een toestel op bijvoorbeeld 3 juli hebt gekocht is de actie niet geldig.

samsung-gear-vr-

Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge

De Galaxy S7 en de S7 Edge zijn in onze ogen de beste Android telefoons van dit moment. Het amoledscherm van de S7 is 5.1-inch groot en dat van de S7 Edge beschikt over een scherm van 5.5 inch dat aan beide zijdes licht is gekromd. Beide toestellen hebben een Quad HD-resolutie van 2560 x 1440 pixels.
Samsung Galaxy S7 kleuren

De prestaties van de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge worden geleverd door de Exynos 8890-soc processor van Sams
ung. Dit is een 64-bit big.LITTLE chipset bestaande uit vier Exynos M1-cores (2,3GHz) en vier zuinige Cortex A53-cores (1,6Ghz) in combinatie met 4GB LPDDR4-geheugen en een ARM Mali T880-gpu. De vlagenschepen beschikken over een opslagcapaciteit van 32 gigabyte dit kan met behulp van een geheugenkaartje worden uitgebreid naar maximaal 200GB.
Verder heeft Samsung ervoor gezorgd dat de toestellen beschikken over een IP68-certificering. Dit houdt in dat beide telefoons gedurende 30 minuten in 1,5 meter diep water kunnen liggen, zonder schade op te lopen.

De toestellen beschikken over dezelfde 12-megapixelcamera, die eveneens video’s kan vastleggen in 4K. 12-megapixel lijkt relatief weinig, maar dit wordt gecompenseerd met behulp van het Dual Pixel autofocussysteem. Ook maken de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge gebruik van een nieuwe sensor met grotere pixels, waardoor 55% meer licht op de sensor valt.

——–>Ontvang nu tijdelijk 65% korting op jouw Galaxy S7 abonnement bij Mobiel.nl (alleen via Samsung Galaxy S7 .NL)<——–

Bestel nu de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge i.c.m een gratis Gear VR!

Geld besparen met het aanschaffen van jouw Samsung Galaxy S7? Bij ons krijg je via onderstaande links exclusieve kortingen en een gratis Gear VR-bril t.w.v €99,99. Dus wacht niet langer en bekijk de verschillende aanbiedingen:

Ook voor de Samsung Galaxy S7 Edge hebben wij verschillende interessante aanbiedingen waardoor je veel geld kunt besparen:

Laat als eerste een reactie achter op "Ontvang nu (tijdelijk) een gratis Gear VR bril bij je Galaxy S7!"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*