‘Releasedatum Samsung Galaxy S7 in februari’

Galaxy Edge

De exacte release datum voor de Galaxy S7 is opnieuw gewijzigd. Nadat eerst gemeld werd door verschillende media dat de lancering voor 19 januari gepland stond. Wordt nu gemeld dat het vlaggenschip pas in februari wordt gelanceerd. Dit wordt gemeld in een nieuw rapport uit Zuid-Korea. In dit rapport wordt ook gemeld dat ook de Galaxy S7 ondersteuning biedt voor LTE Cat. 12.

Geruchten
Gedurende de afgelopen paar maanden hebben we vaak gehoord dat Samsung van plan is de Galaxy S7 begin 2016 te lanceren. Hoewel eerdere geruchten gingen dat dit in januari zou gaan gebeuren, dat is toch niet de waarheid gebleken. De nieuwe geruchten zijn ontstaan door een bron van binnen Samsumg, wat ervoor zorgt dat het een stuk geloofwaardiger wordt.

Afgelopen zomer lanceerde Samsung de Galaxy Note 5 eerder dan verwacht, omdat op die manier beter de strijd met bijvoorbeeld de iPhone 6S kon worden aangegaan. Het zou ons dan ook niks verbazen wanneer Samsung voor vast de releasecyclus gaat veranderen.

Qualcomm-Snapdragon

LTE Cat. 12.
Volgens het nieuwe rapport ondersteund de Galaxy S7 LTE Cat. 12. Dit wil zeggen dat de Galaxy S7 download snelheden kan bereiken tot 600 Mbps en upload snelheden van 100 Mbps. Ter vergelijking; De Galaxy S6 beschikt over een LTE Cat. 6. met een maximale downloadsnelheid van 300 Mbps.
In de praktijk werkt het vaak niet zo snel, dat komt doordat het noodzakelijk is dat providers deze hogere snelheden ondersteunen.

Laat als eerste een reactie achter op "‘Releasedatum Samsung Galaxy S7 in februari’"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*