Samsung toont sublieme kwaliteit camera Galaxy S7

galaxy-s7-camera-2-

Samsung heeft in maart de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge gelanceerd. Gesteld kan worden dat dit de beste toestellen, qua hardware, van dit moment zijn. Samsung toont in de nieuwe marketingcampagne “Captured on Galaxy S7” de sublieme kwaliteiten van de 12-megapixelcamera.

Camera

De campagne werd eerder deze week geopend met het tonen van enkele video’s die in 4k kwaliteit zijn opgenomen. Geprobeerd wordt om de consument te laten zien hoe geavanceerd de camera’s van beide toestellen zijn. In de onderstaande video wordt getoond wat mogelijk is met de camera van de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge.

Voor de video heeft Samsung gebruik gemaakt van professionals. De beelden worden o.a. gemaakt met behulp van helikopters en verschillende drones. Dit resulteert in indrukwekkende opnames. Je vergeet bijna dat dit allemaal wordt gedaan met de camera van een smartphone. De Galaxy S7 en S7 Edge kunnen video’s vastleggen in 4k (3840 x 2160 pixels) op 30 beelden per seconde of op 1080p (1920 x 1080 pixels) op 60bps.

De telefoons beschikken slechts over een 12-megapixelcamera. In vergelijking met de Galaxy S6 (16 megapixel) lijkt het dat de S7 er niet op vooruit gaat. Maar doordat Samsung in de S7 heeft gekozen voor grotere pixels, een groter diafragma en gebruik maakt van de Dual Pixel-technologie. Levert de camera ook bij minder licht meer dan prachtige beelden.

Galaxy S7 of S7 Edge aanbiedingen?

Geld besparen met het aanschaffen van jouw Samsung Galaxy S7? Bij ons krijg je via onderstaande links exclusieve kortingen. Dus wacht niet langer en bekijk de verschillende aanbiedingen:

Ook voor de Samsung Galaxy S7 Edge hebben wij verschillende interessante aanbiedingen waardoor je veel geld kunt besparen:

Laat als eerste een reactie achter op "Samsung toont sublieme kwaliteit camera Galaxy S7"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*